Eten om nooit te vergeten!



Vakkennis, traditie en ambacht geven aan onze lokale producten een eigenzinnig en eerlijk verhaal.
De landbouwer ligt aan de basis van deze producten en vormt het uitgangspunt.
Met dit project brengen we het ontstaan, het gebruik en de evolutie van de Oost-Vlaamse hoeveen
streekproducten in beeld. Een communicatiecampagne geeft de lokale produc(en)ten een
authentiek gezicht en versterkt de landelijke streekidentiteit.
We plaatsen de Oost-Vlaamse hoeve- en streekproducten op cultureel en toeristisch vlak op een
nieuwe manier in de kijker. We voeren zowel een kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Dit project
wil de verhalen - van de landbouwer, over de traditie, tot het product - documenteren. Dit
resulteert in een eigentijdse communicatiecampagne en bijhorende publicatie.

Financiële info

Projectleider

Provinciaal Extern Verzelfstandigd Agentschap in privaatrechtelijke vorm Economische Raad voor Oost-Vlaanderen

Partners

Dienst Landbouw en Platteland provincie Oost- Vlaanderen, CENTRUM VOOR AGRARISCHE GESCHIEDENIS, ACADEMIE VOOR DE STREEKGEBONDEN GASTRONOMIE - CENTRUM VOOR CULINAIR ERFGOED, Horeca Oost-Vlaanderen, Toerisme Oost-Vlaanderen

Thema

Economie & ondernemerschap

Prioriteit

Concurrentiekracht KMO

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen